vewrt

اطلاعات عمومی

vewrt

اطلاعات عمومی

اطلاعات عمومی

  • ۰
  • ۰

در ساختار میکسر سیمان از موتورهای بنزینی، دیزلی و برقی استفاده می گردد. به طور کلی، مخزن بزرگ همزن ملات سیمان باید همواره در حال چرخش باشد تا مواد داخل آن با هم مخلوط شوند. علاوه بر این، چرخش مداوم آن باعث می شود تا مواد سفت نشوند. یکی از تقسیم بندی های انواع میکسر سیمان بر اساس موتورهای به کار رفته در ساختار آنها می باشد که در دو نوع تک فاز و سه فاز ارائه می شود.

بتونیر دیزلی
این نوع میکسر سیمان با استفاده از موتورهای دیزلی با سوخت گازوئیل و قدرت بیش از 6 اسب بخار ارائه می شود. بتونیر دیزلی برای حجم میکسر بتن های زیاد مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول قابلیت توانایی تولید قدرت های بسیار زیاد را دارد. به همین دلیل قیمت آن بالا می باشد. از برندهای معروف میکسر سیمان دیزلی می توان بتونیر دیزلی مارگو، کاما، لیستر، کپ و ... را نام برد.

میکسر سیمان بنزینی
در ساختار این نوع میکسر سیمان از موتورهای بنزینی با قدرت بالا (بیش از 5 اسب بخار) و کارکرد مطمئن استفاده می شود. بتونیر بنزینی موجود در بازار دارای برندهای مختلفی مانند هوندا، روبین، راتو، لانسین و ... است. نوع موتور بنزینی تاثیر مستقیمی بر قیمت میکسر بتن دارد لذا سعی کنید خرید خود را از برندهای معتبر انجام دهید.

همزن ملات سیمان برقی
بتونیر برقی به دو دسته تک فاز و 3 فاز تقسیم می شود که در آنها از الکتروموتور یا دینام با قدرت بیش از 2 اسب بخار استفاده می گردد. این نوع میکسرها دارای موتورهایی با برندهای مختلف چینی، موتوژن، الکتروژن، الکو با دورهای 1500RPM در بازار وجود دارند. قیمت میکسر سیمان برقی نسبت به انواع دیگر ارزان تر است و با توجه به نوع و قدرت موتور، برند و ... تعیین می شود.


اجزای تشکیل دهنده میکسر سیمان
قسمت اصلی تشکیل دهنده میکسر سیمان یا همزن ملات سیمان، شاسی است که قسمت های مختلف مانند دیگ، گیربکس، موتور و ... بر روی آن قرار می گیرند. شاسی های دستگاه باید از مواد اولیه مناسب ساخته شوند. زیرا تمام وزن بر روی این قسمت قرار دارد. در میکسر سیمان معمولا از شاسی های ایرانی استفاده می شود. جنس این قسمت از فولاد است و استحکام بالایی دارد. این شاسی طوری طراحی شده که دستگاه مخلوط کن بتن را بر روی سطح زمین نگه می دارد و تعادل آن را برقرار می کند.

یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده بتونیر، دیگ است. ظرفیت دستگاه بر اساس ظرفیت دیگ آنها تعیین می شود. دیگ های مورد استفاده از ظرفیت 120 تا 2000 بیتری وجود دارند. هدف از طراحی دیگ، مخلوط کردن بتن می باشد. سرعت چرخش دیگ از 13 تا 17 دور بر دقیقه است. هر چه دیگ بزرگ تر باشد، سرعت چرخش کمتر می شود.

هر دستگاه دارای یک موتور بوده که وظیفه آن چرخاندن دیگ (جام) در دستگاه و تامین قدرت آن می باشد. موتورهای مورد استفاده در دستگاه با توجه به ظرفیت دستگاه و میزان دسترسی به برق می توانند برقی، بنزینی و یا دیزلی باشند. قدرت آن بر اساس ظرفیت دیگ از 2 تا 20 اسب بخار متغیر است. هر چه حجم و ظرفیت دیگ میکسر سیمان بیشتر باشد، نیاز به موتور قوی تری است. در میکسرهایی که حجم دیگ کم بوده از موتورهای برقی و در میکسرهایی با دیگ های حجیم از موتورهای دیزلی استفاده می گردد. برندهای موجود در بازار برای موتور بتونیر را می توان هوندا، روبین، کاما، راتو، چینی و موتوژن نام برد.

گیربکس، وظیفه انتقال نیرو از موتور به دیگ را بر عهده دارد. گیربکس به کار رفته در میکسر سیمان یا همزن ملات سیمان دارای دنده های سخت کاری شده با کیفیت بالا می باشد. با توجه به نوع شاسی و میزان قدرت مورد انتظار از دستگاه قابلیت سوار شدن موتورهای بنزینی، دیزلی و برقی مختلف را دارد. اغلب گیربکس های مورد استفاده در میکسر سیمان از نوع حلزونی VF86 و VF62 می باشد. این گیربکس ها دور موتور را کم کرده و قدرت بیشتری را برای چرخاندن دیگ تولید می کنند.
 

  • ۰۱/۱۰/۲۲
  • vewrt vewrt123456

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی